(Poistunut julkaisusta)

TERASSILASIMYYJÄ
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Voisitko sinä olla kasvaessamme seuraava vahvistus myyntitiimiimme?

TERASSILASIMYYJÄ, Espoon alueelle

Meillä myyjä vastaa oman myyntialueensa terassi- ja parvekelasien myynnistä pientaloihin, rivitaloihin ja loma-asuntoihin. Työhön pääset kiinni kunnollisen perehdytyksen ja jatkuvan tuen avulla.

Myyjän työhön kuuluu itse myyntityön ja tuotteiden suunnittelun lisäksi olennaisesti omalla myyntialueella asiakashankinta, osallistut myös messuille sekä muihin tilaisuuksiin, joissa tavoitat uusia asiakkaita.

Menestyäksesi myynnissä tarvitset positiivisen asenteen sekä intoa ja halua olla asiakkaiden kanssa. Työtä tehdään tiimeissä, mutta myös paljon itsenäisesti ja aktiivisesti omalla myyntialueella. Sinulla on oma auto käytössäsi ja valmiutta työskennellä myös tarpeen mukaan iltaisin sekä viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa perheyrityksessä, jossa pidetään asiakkaasta huolta aina myynnistä asennukseen ja sen jälkeenkin. Saat myytäväksi alan huipputuotteita, joiden laadun takana on helppo seistä. Myynnissä työajat ovat joustavat ja palkkaus kilpailukykyinen – tulosten mukaan. Tukenasi on koko ajan positiivisella asenteella, tavoitteellinen ja tiivis työyhteisö alan ammattilaisia.

Jos haluat menestyä myynnissä ja haluat olla rakentamassa Lumonin menestystarinaa, hae tehtävää www.lumon.fi/rekrytointi viimeistään 30.9. mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä nopeasti.

Lisätiedot: Aluejohtaja Ville Salmén, p. 0408375183 tai ville.salmen@lumon.fi ja myyntipäällikkö Oskari Hyttinen, p. 0400522096 tai oskari.hyttinen@lumon.fi