(Poistunut julkaisusta)

Terassilasimyyjä
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Voisitko sinä olla toimintamme kasvaessa seuraava vahvistus myyntitiimiimme? Etsimme aktiivista ja tuloshakuista

TERASSILASIMYYJÄÄ Vantaan alueelle

Myyjämme vastaavat myyntialueensa terassilasiratkaisujen kuluttajamyynnistä pientaloihin, rivitaloihin ja loma-asuntoihin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka aikana sinulle maksetaan reilua korvausta. Toimit varmalla otteella asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut. Tähän saat tukea muilta talomme asiantuntijoilta. Lisäksi suoritat myyntialueellasi aktiivisella otteella asiakashankintaa sekä ajoittain osallistut myös messuille sekä muihin tilaisuuksiin, joissa luot uusia asiakaskontakteja.

Tärkeintä työssä menestymisessä on oikea asenne, into ja halu olla edustamassa Lumonin tuotteita - koulutamme sinusta huippumyyjän. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen ja pidät itsenäisestä työstä. Toimit uskottavasti ja vakuuttavasti asiakkaiden kanssa ja teet myyntiä ahkeralla asenteella. Sinulla on oma auto käytössäsi ja valmiutta työskennellä myös iltaisin sekä ajoittain viikonloppuisin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, hae tehtävää www.lumon.fi/rekrytointi 19.6. mennessä.

Lisätiedot: myyntipäällikkö Vili Kiviluoma, p. 0401680617 tai vili.kiviluoma@lumon.fi