(Poistunut julkaisusta)

TERASSILASIMYYJÄ
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Voisitko sinä olla toimintamme kasvaessa seuraava vahvistus myyntitiimiimme? Etsimme aktiivista ja tuloshakuista

TERASSILASIMYYJÄÄ Espoon alueelle.

Myyjämme vastaavat oman myyntialueensa terassilasitusratkaisuiden kuluttajamyynnistä pientaloihin, rivitaloihin ja loma-asuntoihin. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen yrityksen tukiorganisaatioilta sekä oman tiimisi ammattilaisilta. Toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa aina heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan kokonaisratkaisun. Tehtävään kuuluu olennaisesti omalla myyntialueella aktiivinen asiakashankinta, osallistut myös messuille sekä muihin tilaisuuksiin, joissa luot uusia asiakaskontakteja.

Avain menestymiseen on oikea asenne, into ja halu olla edustamassa Lumonin tuotteita – me koulutamme sinusta silloin huippumyyjän. Teemme työtä tiiminä, mutta olet oma-aloitteinen sekä pitkäjänteinen myös itsenäisessä työssä. Toimit asiakkaiden parissa määrätietoisesti ja vakuuttavasti, teet myyntityötä positiivisella asenteella. Sinulla on oma auto käytössäsi ja valmiutta työskennellä myös tarpeen mukaan iltaisin sekä viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kansainvälisessä ja kasvavassa perheyrityksessä, jossa ylläpidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme – aina myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Pääset myymään alan huipputuotteita, joiden brändin ja laadun takana on helppo seistä. Saat mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkentän, joustavat työajat sekä kilpailukykyisen palkkausmallin. Tukenasi on positiivisella asenteella toimiva, tavoitteellinen ja tiivis työyhteisö, joka koostuu alan ammattilaisista. Henkilöstömme työtyytyväisyys on todella korkea!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, hae tehtävää www.lumon.fi/rekrytointi 31.1. mennessä.

Lisätiedot: 3.-13.1. aluejohtaja Ville Salmén, p. 0408375183 tai ville.salmen@lumon.fi ja 14.-31.1. myyntipäällikkö Oskari Hyttinen, p. 0400522096 tai oskari.hyttinen@lumon.fi