(Poistunut julkaisusta)

TERASSILASIMYYJÄ
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etsimme nyt Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi tuloshakuista ja aktiivista

TERASSILASIMYYJÄÄ

Kouvolan alueelle.

Lumon-myyjänä vastaat myyntialueesi terassilasiratkaisujen kuluttajamyynnistä pientaloihin, rivitaloihin ja loma-asuntoihin varmalla ja asiantuntevalla otteella. Kattavan perehdytyksemme ansiosta toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut. Tähän saat tukea muilta talomme asiantuntijoilta. Lisäksi suoritat myyntialueellasi aktiivisella otteella asiakashankintaa Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon alueella sekä ajoittain osallistut myös messuille sekä muihin tilaisuuksiin, joissa luot uusia asiakaskontakteja.

Koulutamme sinusta Lumon-tuotteiden huippumyyjän ja tärkeintä työssä on oikea asenne, into ja halu olla edustamassa Lumonin tuotteita. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen. Toimit uskottavasti ja vakuuttavasti asiakkaiden kanssa ja teet myyntiä ahkeralla asenteella. Sinulla on oma auto käytössäsi ja ajoittain valmiutta työskennellä myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Toisen asteen ammatillinen tutkinto katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kansainvälisessä ja kasvavassa perheyrityksessä, jossa ylläpidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Pääset myymään alan huipputuotteita, joiden brändin ja laadun takana on helppo seistä. Saat mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkentän, joustavat työajat sekä kilpailukykyisen palkkausmallin. Tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu alan ammattilaisista. Henkilöstömme työtyytyväisyys on todella korkea!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, hae tehtävää www.lumon.fi/rekrytointi 31.5 mennessä.

Lisätiedot: myyntipäällikkö Johannes Lehtonen, p. +358401875869 tai johannes.lehtonen@lumon.fi