(Poistunut julkaisusta)

TERASSILASIMYYJÄ, pääkaupunkiseutu
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Voisitko sinä olla seuraava vahvistus myyntitiimiimme?

Etsimme aktiivista ja tuloshakuista
TERASSILASIMYYJÄÄ
pääkaupunkiseudun alueelle.

Myyjämme vastaavat myyntialueensa terassilasiratkaisujen kuluttajamyynnistä pientaloihin, rivitaloihin ja loma-asuntoihin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka aikana sinulle maksetaan reilua korvausta. Toimit varmalla otteella asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut. Tähän saat tukea muilta talomme asiantuntijoilta. Lisäksi suoritat myyntialueellasi aktiivisella otteella asiakashankintaa sekä ajoittain osallistut myös messuille sekä muihin tilaisuuksiin, joissa luot uusia asiakaskontakteja.


Tärkeintä työssä menestymisessä on oikea asenne, into ja halu olla edustamassa Lumonin tuotteita - koulutamme sinusta huippumyyjän. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen ja pidät itsenäisestä työstä. Toimit uskottavasti ja vakuuttavasti asiakkaiden kanssa ja teet myyntiä ahkeralla asenteella. Sinulla on oma auto käytössäsi ja valmiutta työskennellä myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Myyntikokemus ja -koulutus katsotaan eduksesi.


Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kansainvälisessä ja kasvavassa perheyrityksessä, jossa ylläpidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Pääset myymään alan huipputuotteita, joiden brändin ja laadun takana on helppo seistä. Saat mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkentän, joustavat työajat sekä kilpailukykyisen palkkausmallin. Tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu alan ammattilaisista. Henkilöstömme työtyytyväisyys on todella korkea!


Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, hae tehtävää www.lumon.fi/rekrytointi  24.8. mennessä.
Lisätiedot: myyntipäällikkö Vili Kiviluoma, p. 0401680617 tai vili.kiviluoma@lumon.fi