(Poistunut julkaisusta)

Terassiasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen lasiterassialan monipuolinen toimija. He etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja kokenutta terassiasentajaa/kirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta ammattitaitoisella ja osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa 2021 ja on työsuhteen alussa matkatyötä.

Työ on pääasiassa omakoti- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lasiterassen rakentamista. Lasiterassien lisäksi lasikatokset, lasikaiteet sekä avoterassit ovat yrityksen valmistusohjelmassa. Kohteet ovat sekä uudis-
että saneerauskohteita.

Edellytämme tehtävään valittavalta tekijältä alalle sopivaa koulutustaustaa sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta terassirakentamisesta tai siihen verrattavista työtehtävistä. Tässä työssä arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta kattotyöntekijän työstä. Mahdollisimman monipuolinen työkokemus rakennusalalta katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja täsmällistä työskentelyätaitoa sekä moitteetonta työnjälkeä. Toivomme joustavaa asennetta työaikoja kohtaan sillä joskus työpäivät kohteissa saattavat venyä normaalia pidemmiksi. Työssä tarvitaan B-luokan ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työsuhteen alussa työskennellään 1- 2 kk matkatyössä pääkupunkiseudulla. Matkatyö on vaihtelee työtilanteen mukaan ja väliaikoina, jolloin työtä ei pääkaupunkiseudulla ole työskennellään Pirkanmaalla. Käytännössä matkaviikot ovat noin 2-3 päivää, jona aikana asutaan hotellissa ja viikonlopuiksi tullaan aina kotiin. Matkatyöajalta maksetaan asianmukaiset päiväraha- ja km-korvaukset.
Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä.
Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.