(Poistunut julkaisusta)

Terassiasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Yhtesityökumppanimme on pirkanmaalainen lasiterassialan monipuolinen toimija. He etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja kokenutta terassiasentajaa/kirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta ammattitaitoisella ja osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan yhteistyökumppanimme työntekijäksi. Työ alkaa nopealla aikataululla sopimuksen mukaan heti.

Työ on pääasiassa omakoti- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lasiterassen rakentamista. Lasiterassien lisäksi lasikatokset, lasikaiteet sekä avoterassit ovat yrityksen valmistusohjelmassa. Kohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita.

Edellytämme tehtävään valittavalta tekijältä alalle sopivaa koulutustaustaa sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta terassirakentamisesta tai siihen verrattavista työtehtävistä. Tässä työssä arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta kattotyöntekijän työstä. Mahdollisimman monipuolinen työkokemus rakennusalalta katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja täsmällistä työskentelyätaitoa sekä moitteetonta työnjälkeä. Toivomme joustavaa asennetta työaikoja kohtaan sillä joskus työpäivät kohteissa saattavat venyä normaalia pidemmiksi. Työssä tarvitaan B-luokan ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta tai soita ja varaa haastatteluaika. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6508.