(Poistunut julkaisusta)

Teräsrakenteiden asiantuntija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Haemme teräsrakenteiden asiantuntijaa toimintamme laajentuessa ja kehittyessä. Työskentelet asiantuntijana erilaisten laitteiden ja rakenteiden tarkastustehtävissä asiakkaillamme teollisuuden ja rakentamisen ympäristössä. Teet lujuuslaskelmien tarkastusta ja vertailulaskelmia, valmistuksen laaduntarkastuksia, testausten määrittämistä ja seuraamista sekä laadit näistä raportteja. Asiakkaamme koostuvat pienistä yrityksistä suuriin teollisuuden yrityksiin. Toimipaikkasi on sovittavissa asuinpaikkasi mukaan.

Sinulla on rakennetekninen osaaminen, kokemusta teräsrakenteiden suunnittelusta sekä mielellään teräsrakenteiden (FISE / PV) suunnittelijapätevyys. Olet tehnyt lujuusopillista mitoitusta ja hitsattujen rakenteiden suunnittelua. Tuotat sujuvasti kirjallisia selvityksiä. Kokemus koneturvallisuudesta on eduksi. Kokemustasi ja osaamistasi täydentää insinöörin koulutus (DI/AMK).

Olet toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisukykyinen tekijä, jolla on halu oppia uutta ja kehittyä. Työskentelet sujuvasti niin itsekseen kuin porukassakin. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät it-taidot ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Lisäksi tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/tyopaikat/ viimeistään 6.1.2019.  Hakuaikaa jatkettu.