(Poistunut julkaisusta)

Teräsrakenteiden asiantuntija, Helsinki, Tampere, Oulu tai Kouvola
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Teräsmies saa paikan

Haluamme löytää asiantuntijaksi teräsmiehen, jolla on myös halua tarttua laaja-alaisesti vaativien teräsrakenteiden asiantuntija- ja suunnittelutehtäviin, ja joka ottaa haasteekseen oppia ymmärtämään vanhojenkin teräsrakenteiden sielunelämää. Projektimme liittyvät yleensä infra-alan rakenneteknisiin kysymyksiin niin suurissa kuin pienemmissä hankkeissa.  Meillä tämä teräsmies pääsee vaikuttamaan sekä historiaan että tulevaisuuteen, kun osaamisemme kattaa uudis- ja korjaussuunnittelun, tarkastukset sekä muut rakenteiden elinkaaren ajan tarkastelut.

Pääosa projekteistamme on Suomessa, mutta tavoitteemme on löytää osaajia myös kansainvälisiin hankkeisiimme. Työpaikkakuntasi voi olla Helsinki, Tampere, Oulu tai Kouvola.

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi ennen kaikkea kehittymiskykyä ja -halua teräsrakenteiden asiantuntijaksi. Eurokoodit ja rakennetekniikka ovat sinulle tuttuja.  Työkalupakkiisi kuuluu ehkä sellaisia taitoja kuten mallintaminen, suunnittelijapätevyydet, asiakaslähtöinen toimintatapa ja verkostoitumistaidot.  Ja jos ei vielä kuulu, tavoittelet niitä kanssamme lähitulevaisuudessasi. 

Toivomme, että olet vahvistus rakennetekniikka-ammattilaistemme joukossa.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän, jossa pääset laajentamaan omaa rakenneteknistä osaamistasi. Työsi tueksi saat motivoituneen ja osaavan organisaation.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Wuorenjuuri puh. 040 862 1373  tai sähköpostitse janne.wuorenjuuri@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.