(Poistunut julkaisusta)

TERÄSRAKENNETEHTAAN TYÖNJOHTAJA, JPV-ENGINEERING OY
Go On Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019
JPV-Engineering Oy on vuoden 2003 alussa toimintansa aloittanut asennuskonepaja. Päätoimialoinamme ovat teräsrakenteiden valmistus- ja asennustyöt, teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyöt, kone- ja laiteasennukset, asennusvalvonnat sekä erilaiset laivateollisuuden alihankintatyöt.
Yrityksellämme on ISO 9001 -laatusertifikaatti sekä CE-merkintäoikeus teräsrakenteiden valmistamiseen toteutusluokissa EXC1, 2 ja 3. Yhtiömme uudet omat ja osittain vuokratut 5000 neliön toimitilat sijaitsevat Aurassa.
Lisää meistä www.jpv-engineering.fi

Liiketoimintamme on kovassa kasvussa ja nyt haemme tiimiimme TERÄSRAKENNETEHTAAN TYÖNJOHTAJAA

Teräsrakennetehtaassa valmistetaan räätälöityjä suuren mittaluokan teräsrakenteita teollisuuden eri asiakastarpeisiin valtakunnallisesti. Tuotannon työnjohdon monipuolisessa tehtävässä korostuvat esimiestyö, laatu, työturvallisuus ja aito tekemisen meininki.

Teräsrakennetehtaamme työnjohtajana vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä: töiden käytännön toteutuksen ohjaamisesta ja valvonnasta, turvallisuuden valvonnasta, sekä resurssien ohjaamisesta työsuunnitelman mukaisesti. Koordinoit henkilöstön ammattitaidon ylläpitoa, koulutuksia ja osaltasi tuet työkyvyn ylläpitoa.

Lisäksi osallistut työn- ja materiaalien suunnitteluun ja vastuullesi kuuluu osaksi myös asiakassuhteiden hoitoa. Osallistut projektipalavereihin, laadit laatudokumentaatiota ja olet mukana sertifikaatteihin liittyvissä auditoinneissa. Tehtävä on päivätyö ja raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle.

Meitä ohjaa yrityksemme toimintaperiaatteet: täsmällisyys, sitoutuminen sekä laadukkuus ja näitä
ominaisuuksia toivomme myös Sinulta!

Tunnistat itsesi vuorovaikutustaitoisena, kärsivällisenä ja suunnitelmallisena persoonana, joka ei hämmenny kiireessäkään. Tiimityön kehittäminen ja esimiestyö onnistuu sinulta hyvin aiemman kokemuksesi ansiosta.

Odotamme, että sinulla on kokemusta konepajatuotannon tehtävistä ja työnjohdosta. Käytännön työkokemuksen lisäksi sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esim. teknikko tai insinööri). Toivomme, että sinulla olisi FISE pätevyys, mutta se ei ole pakollinen. Arvostamme materiaalitekniikan, hitsaustekniikoiden sekä erilaisten valmistustekniikoiden ymmärrystä. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan englanniksi niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme kanssa.

Toivomme, että sinulla on kokonaisuuksien hallintakykyä, ongelmaratkaisutaitoa ja jämäkkyyttä johtamiseen. Positiivinen ja maanläheinen asenne tekemiseen, sekä kiinnostusta isojen teräsrakenteiden parissa työskentelyyn. Työskentelet joustavasti, laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Otat mielelläsi vastuuta asioista ja toimit sujuvassa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa.

Tule mukaan upeaan tiimimme ja rakenna kanssamme yrityksemme menestystarinaa!

Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkan, vakituisen työn ja asiantuntijaorganisaation tuen, tavoitellessasi haasteita, joita työmme varmasti Sinulle tarjoaa.

Lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä palkkatoivomuksineen 9.6.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin:
Go On Pori Anne Koivu 045-78745188 tai anne.koivu@go-on.fi