(Poistunut julkaisusta)

Teräsrakennesuunnittelun projektipäällikkö
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Haemme Seinäjoelle kasvavaan ryhmäämme
TERÄSRAKENNESUUNNITTELUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu teräsrakenneryhmän johtaminen ja kehittäminen. Suunnittelu, mitoitus, rakenteiden mallintaminen 3D-ohjelmistolla. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Yksikkömme toimii Seinäjoen keskustassa ja suunnittelemme betoni-, teräs- ja korjausrakennuskohteita ympäri Suomen. Työnäytteitämme ovat mm. Aalto-keskuksen saneeraus Seinäjoella, Arcadahallen Helsingissä.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen:
- Koulutukseltasi olet talonrakennuspuolen insinööri (AMK tai YAMK) tai DI
- Tekla Structures- ja AutoCad –osaaminen edellytetään (meiltä saat tukea edelleen oppimiseen)
- Kokemus teräs -ja kuorirakenteiden suunnittelusta katsotaan eduksi
- Olet oma-aloitteinen, sitoutunut ja työskentelytapasi on itsenäinen

Haemme tehtäviin tarttuvaa ja innokasta projektipäällikköä osaksi kasvavaa teräsrakenneryhmäämme. Olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta rakenteiden suunnittelusta sekä motivoitunut oppimaan lisää. Olet järjestelmällinen, mikä edesauttaa sinua viemään asioita tuloksekkaasti eteenpäin. Työ on melko itsenäistä ja tarjoaa vapauksia tehtävien hoidossa, mutta toisaalta teemme paljon yhteistyötä. Arvostammekin hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja, joita hyödynnät sujuvasti suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 10.8.2020 mennessä.