(Poistunut julkaisusta)

Teräsrakennesuunnittelija
Teräselementti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen.

Yrityksemme tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin. Toteutamme vaativatkin julkisivusaneeraukset kustannustehokkaasti kokonaispalveluna.

Haemme nyt sinua suunnittelu-urasi alkuvaiheessa oleva sekä sinua kokeneempi RAKENNESUUNNITTELIJA Lempäälän toimipisteeseemme.

Voit olla juuri valmistunut tai sinulla on muutaman vuoden kokemus suunnittelusta. Sinulla on rakennus- tai konetekniikan koulutus.

Haemme tiimiimme rakennesuunnittelijaa, joka toimii Teräselementin koko suunnittelukentässä tai keskitetymmin tiettyyn osa-alueeseen. Teräselementin suunnitteluskaalaan kuuluu laajasti teräsrunko, alumiini-, lasi- ja ohutlevyrakenteet.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi ammattilaistiimiämme! Pääset yhdessä myynnin, tuotannon, asennuksen ja muun teräksisen ammattilaistiimin kanssa toteuttamaan näyttäviä julkisivukohteita.

Tarjoamme sinulle itsenäisen suunnittelun tehtävänkuvan monipuolisten kohteidemme parissa, mutta saat myös ammattimaisen suunnittelutiimin tuen työllesi. Tutustu portfolioomme www.teraselementti.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään osoitteessa www.adecco.fi 15.7. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Teemu Vuorinen 23.6., 25.6. ja 14.7., puh. 0400 610041, teemu.vuorinen@adecco.