(Poistunut julkaisusta)

Teräsrakennesuunnittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Haemme Seinäjoelle kasvavaan ryhmäämme

TERÄSRAKENNESUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu teräsrakenteiden suunnittelu, rakenteiden mallintaminen 3D-ohjelmistolla. Konepaja- ja asennuspiirustusten laatiminen sekä detaljisuunnittelua ja laskentatyötä osaamisen mukaan. Yksikkömme toimii Seinäjoen keskustassa ja suunnittelemme betoni-, teräs- ja korjausrakennuskohteita ympäri Suomen. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa ja pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla; vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen:

- Koulutukseltasi olet rakennuspuolen insinööri tai insinööri (AMK)

- Tekla Structures- ja AutoCad -osaaminen katsotaan eduksi (meiltä saat tuen oppimiseen)

- Kokemus teräs -ja kuorirakenteiden suunnittelusta katsotaan eduksi

- Olet oma-aloitteinen ja työskentelytapasi on itsenäinen

Haemme tehtäviin tarttuvaa ja innokasta suunnittelijaa osaksi kasvavaa teräsrakenneryhmäämme. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa tai jo useamman vuoden kokemusta kartuttanut asiantuntija. Olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta rakenteiden suunnittelusta sekä motivoitunut oppimaan lisää. Olet järjestelmällinen, mikä edesauttaa sinua viemään asioita tuloksekkaasti eteenpäin. Työ on melko itsenäistä ja tarjoaa vapauksia tehtävien hoidossa, mutta toisaalta teemme paljon yhteistyötä - joten arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 31.8.2019 mennessä.