(Poistunut julkaisusta)

Teräsrakennesuunnittelija Teräselementti Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen.

Yrityksemme tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin. Toteutamme vaativatkin julkisivusaneeraukset kustannustehokkaasti kokonaispalveluna.

Projektit toteutetaan joko tuoteosakauppoina tai tilaajan toimittamien suunnitelmien mukaan. Omien tuotteidemme kehittäminen pohjautuu vankkaan kokemukseen ja vuosien myötä kertyneeseen tietotaitoon. Käytämme julkisivutuotteitamme paljon omissa projekteissamme. Lisäksi ne ovat hyvin suosittuja materiaalitoimituksina.

 

Haemme nyt TERÄSRAKENNESUUNNITTELIJAA Lempäälän toimipisteeseemme

 

Teräsrakennesuunnittelijana tehtävänäsi on teräsrakennekohteittemme suunnittelu ja mallinnus. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta suunnittelusta ja mallintamisesta ja eduksesi katsomme rakennusalan ymmärryksesi. Sinulla on rakennustekninen koulutus ja käytössämme on Tekla Structures-suunnitteluohjelma, jonka käytöstä odotamme sinulta aiempaa kokemusta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävänkuvan mielenkiintoisten suunnittelukohteiden parissa ja ammattimaisen tiimin tuen työllesi. Tutustu portfolioomme www.teraselementti.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään osoitteessa www.adecco.fi 21.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Teemu Vuorinen, puh. 0400 610041, teemu.vuorinen@adecco.fi.