(Poistunut julkaisusta)

Teräsrakennejohtaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Teräsnyrkki Steel Oy on vuonna 1995 perustettu perheyritys, joka valmistaa teräsrakenteita. Yrityksen asiakkaina ovat rakennusliikkeet, kiinteistönomistajat ja yksityishenkilöt. Teräsnyrkki Steel Oy työllistää kuusi toimihenkilöä sekä 25 henkilöä tuotannon puolella, jotka kaikki toimivat samassa toimipisteessä Vantaalla.

Haemme asiakkaallemme Teräsnyrkki Steel Oy:lle

TERÄSRAKENNEJOHTAJAA

kolmen kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Menestyt tässä tehtävässä hyvin mikäli omaat alan koulutuksen, työkokemusta sekä valmiuden toimia työnjohdollisissa tehtävissä. Sinulla on aito kiinnostus sekä oikea asenne työntekoa kohtaan. Sinulta löytyy voimassa olevat hitsausluokat sekä työturva- ja tulityökortit. Työotteeltasi olet huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 11.3.2018. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh 044 777 5107, iisu.viinikainen@hpheimo.fi