(Poistunut julkaisusta)

Teräsrakennehitsaajia ja asentajia
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Etsimme nyt menestyvälle metallialan asiakasyrityksellemme teräsrakennehitsaajia ja -asentajia Kokkolaan. Tarve on nyt todella kova ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Molemmat työtehtävät käyvät hyvin sekä työuransa alussa oleville nuorille tekijöille että kokeneemmille osaajille. Tärkeintä on positiivinen asenne sekä aito halu oppia ja kehittyä metallialan ammattilaisena. Työtehtävät ovat monipuolisia ja voivat tapahtua sekä tuotantohallissa että projektikohteissa. Hakijoilta odotamme valmiutta 2-vuorotyöhön.

Teräsrakennehitsaajien kohdalla katsotaan eduksi aiempi kokemus hitsausalalta tai hitsausalan koulutus. Vapaa-ajan hitsauskokemus on myös etu tehtävää ajatellen. Kirjaathan hakemukseesi mahdollisimman tarkasti hitsausosaamisesi sekä mahdolliset hitsauspätevyydet. Kuvienlukutaito katsotaan eduksi.

Teräsrakenneasentajien kohdalla katsotaan eduksi kokemus metallialan työtehtävistä mutta myös muu teollisuuden työkokemus katsotaan eduksi. Myös vapaa-ajan harrastuneisuus tekniikkaa kohtaan katsotaan eduksi. Sopiva koulutus on esimerkiksi metallialan koulutus. Kuvienlukutaito katsotaan myös eduksi

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja valitut henkilöt työllistyvät työsuhteeseen Baronalle. Hyvin työstään suoriutuvilla on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen. Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksen nopeasti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102 arkisin klo 8-16.