(Poistunut julkaisusta)

Teräsrakenneasentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Etsimme nyt eritasoisia TERÄSRAKENNEASENTAJIA Imatran seudulle.

Toivomme hakijalta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta.

Arvostamme alan koulutusta sekä työkokemusta, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. Työtehtäviä on eritasoisille osaajille, joten alan ammattilaisten lisäksi huomioimme mielellämme myös esimerkiksi metalli/konetekniikan opiskelijoita. Työnkuvan vuoksi voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön ja tulityökortti ja hitsausosaaminen on eduksesi.

Työt tehdään seisakin aikana pitkinä työvuoroina ja -viikkoina. Työrupeamia alkaa asiakkaamme tilauksen mukaan kesän aikana ja työjaksot ovat kestoltaan muutamista viikoista kuukausiin.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi. Huomioithan, että hyvä suoriutuminen tässä tehtävässä voi halutessasi tuoda mahdollisuuksia työllistyä jatkossa myös muihin asiakaskohteisiimme!

Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, ota yhteyttä miia.tarvainen@personalhuset-sg.com.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset-sg.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/