(Poistunut julkaisusta)

Teräsrakenneasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haemme erilaisia teräs-, runko-, pilari- ja hoitosiltarakenteita sekä portaita ja kaiteita valmistavalle asiakkaallemme TERÄSRAKENNEASENTAJAA asennustehtäviin.

Työtehtävät koostuvat teräsrakenteiden asentamisesta vaihteleviin kohteisiin ympäri Suomea.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Kokemusta vastaavanlaisista töistä (esim. teräsrakennetehtävistä, puikkohitsaamisesta tai asennustöistä)
- Kuvienlukutaitoa
- Kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tulityökortti ja EA-kortti katsotaan eduksi
- Matkustusvalmiutta

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa määräaikaisella sopimuksella, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme käyttöösi laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedut, täsmällisen palkanlaskennan ja -maksun sekä jatkuvan tuen työskentelysi aikana.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelut aloitamme jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.