(Poistunut julkaisusta)

Teräsrakenneasentaja, laiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Toimintamme kehittyessä haemme nyt teräsrakenne- ja/tai laiteasentajaa Äänekoskelle. Työpäiväsi koostuvat laiteasennuksista, rautarakennetöistä ja hitsaushommista teollisuuden kunnossapidossa. Olet valmis osallistumaan hälytys- ja päivystystehtäviin tarpeen mukaan. Kiinnostuitko? Hae heti mukaan!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan työn teollisuuden kunnossapidossa. Tässä tehtävässä pääset vastaamaan oman alasi tehtäväkokonaisuudesta. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja tehdasprosessien tuntemusta tai vastavuoroisesti riittävää käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus rautarakennetöistä ja/tai laiteasennuksista sekä puikko- ja lankahitsaustaidot/-luvat antavat hyvät eväät tähän työhön. Kykenet itsenäiseen työhön ja sinulta löytyy joustavuutta työaikojen suhteen. Asenne on tärkeintä ja sinulla onkin hyvä asenne kaikkea tekemääsi kohtaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jukka Alho, p. 040 726 5133, jukka.alho@caverion.com.

Hae tehtävää 31.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.