(Poistunut julkaisusta)

Teräksisellä asenteella varustettu markkinointiassistentti
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Haemme Baronalle markkinointiassistenttia tukemaan teollisuustoimialan myyntiä ja rekrytointia Suomessa sekä Ruotsissa.

Tarvitsemme lisävoimaa muun muassa sisällöntuotantoon, rekrytointimarkkinointiin, visuaalisten presentaatioiden laatimiseen sekä tarjousten ja työpaikkailmoitusten tekoon.

Tässä tehtävässä pääset aidosti kehittymään markkinoinnin ammattilaiseksi ja kehittämään omia taitojasi. Pääset osaksi teollisuuden tiimiä, jossa tehdään tärkeää työtä: autamme ihmisiä ja työpaikkoja löytämään toisensa. Tiimimme koostuu can do -asenteella varustetuista tekniikan ja markkinoinnin ammattilaisista. Työkulttuurimme on suoraviivainen ja rehellinen. Meillä kuka tahansa voi ansaita luottamuksen ja kunnioituksen käärimällä hihat ja ryhtymällä tuumasta toimeen. Mitään ei tarvitse tehdä yksin, sillä teemme asiat yhdessä. Yhteisöllisyys ja tiimityöskentely ovat meille tärkeitä.

Pärjäät tässä työssä, jos rökität muut PowerPointin käytössä kuusi-nolla, tuotat sujuvaa tekstiä ilman yhdys sana virheitä ja olet taitava visualisoimaan käsitteitä ja ajatuksia. Toivomme, että tartut tehtäviin ripeästi ja sinulla pysyy kokonaisuus hyvin hallussa, eli omaat hyvät projektinhallintataidot.

Mikäli kirjoitat lisäksi sujuvaa ruotsia ja englantia, olet hyvä tekstintuottaja eivätkä vaativat visuaaliset työt säikäytä sinua, menet taatusti kertaheitolla listamme kärkeen. Nämä ominaisuudet katsomme kuitenkin lisäbonukseksi. Tärkeintä on se, että tuotat sujuvaa tekstiä, pyörität PowerPointia tehokkaasti ja etkä säikähdä ajoittaisia projektityöskentelyn deadlineja.

Kuten ei missään työssä, ei tässäkään vastaus tipahda aina tarjottimella eteesi, vaan saatat joutua selvittämään, miten ja kenen kanssa hoitaa asiat. Salapoliisityön lisäksi tulet olemaan tärkeä yhteyspiste eri ihmisten välillä ja siksi on välttämätöntä, ettet kavahda luurin käyttöä ja kommunikointia.

Työpöytäsi on Baronan toimistolla Tikkurilan Dixissä, joskin yhteys pysynee yllä myös muihin Baronan toimistoihin eri puolille Suomea. Jos nautit tiivistahtisesta työstä, kannustavasta ilmapiiristä ja suoran rehellisestä työkulttuurista, on tämä pesti sinulle. Sanomattakin on selvää, että saat olla meillä oma itsesi ja kertoa sen huonoimmankin vitsisi. Kollegoinasi on kivenkovia rekrytoinnin ja myynnin konkareita, jotka puskevat sinua eteenpäin ja auttavat ymmärtämään bisnestä sekä nykyinen Barona Teollisuuden markkinoinnin tehopakkaus Emmi.

Uskomme, että työn oppii tekemällä ja siksi etsimme persoonaa, jolla on himo paiskia hommia oppimisen eteen.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Kyseessä on lähtötason tehtävä, jossa kuitenkin pääset jo kokeilemaan siipiäsi matkallasi kohti vaativampia urahaasteita. Voit näillä opeilla kehittyä moneen suuntaan; rekrytointiin, myyntiin, markkinointiin tai johonkin muuhun. Palkkataso tehtävään on henkilön osaamisista ja ominaisuuksista riippuen 2000-2300 €/kk.

Jos sinulta ei tipahda hanskat haasteiden edessä, hae meille pikimmiten. Lisätietoja voit halutessasi tiedustella Henri Plantingilta numerosta 043 8244822, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 10-11.