(Poistunut julkaisusta)

Terähuoltaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Oletko teollisuuden moniosaaja ja motivoidut työssäsi käsillä tekemisestä? Etsitkö itsellesi pidempikestoista työtä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme nyt asiakkaallemme TERÄHUOLTAJAA tehdasympäristöön Iisalmeen.

Terähuoltajana vastaat tuotantolaitoksen terien teroituksesta, laadusta ja valvonnasta. Vastuullesi kuuluu satunnaisesti myös tuotantolaitoksen linjatyö. Työ tehdään kolmessa vuorossa, ma -pe.

Hyvällä työpanoksella sinulla on mahdollisuus lunastaa itsellesi pidempikestoinen työ mukavassa työyhteisössä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta koneistuksesta tai huoltotöistä. Suureksi eduksi katsotaan puuteollisuuden höylälaitteen tuntemus ja osaaminen. Työntekijänä odotamme sinulta itsenäistä työotetta sekä yhteistyötaitoja. Auton käyttö ja voimassaolevat ammattikortit (työturva, tulityö) ovat välttämättömiä.

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilöiden löydyttyä!

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella Miia Tarvaiselta p. 050 362 3984 tai miia.tarvainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä