Teollisuusverhoilija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Onko huonekalujen ja kalusteiden verhoilu sinulle tuttua ja laadukas työnjälki kunnia-asia? Saatat olla etsimämme tekijä!

Haemme nyt VERHOILIJOITA asiakkaillemme Päijät-Hämeen alueelle.

Asiakkaamme ovat alallaan arvostettuja teollisuusyrityksiä, jotka suunnittelevat ja valmistavat kotimaisia kalusteita, tuotteita ja huonekaluja. Verhoilijana käsittelet erilaisia materiaaleja, valmistaen niistä laadukkaita päällisiä asiakkaamme tuotteisiin. Työt tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta kiireaikoina voi olla tarvetta joustaa työajoissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde. Hienoa, jos sinulla on tarvittaessa mahdollisuus jatkaa työssä pidempäänkin!

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta teollisesta verhoilusta sekä tarkkuutta, tehokkuutta ja korkeaa työmoraalia. Arvostat laatua ja nautit, kun näet työsi jäljen. Teet työtä itsenäisesti, osana ammattitaitoista työyhteisöä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä kuntoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340643
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme