(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussuunnittelija, kokoaikainen, Sweco
Sweco Industry Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021
Oletko valmistunut tai vielä opiskeleva insinööri? Tai kenties olet jo ehtinyt kerryttää vankan suunnittelukokemuksen? Innostaisiko sinua työskennellä tehtävässä, jossa pääset kehittämään osaamistasi suunnittelun parissa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme teollisuussuunnittelija Swecolle!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme Swecolle teollisuussuunnittelijaa osaksi mielenkiintoisia projekteja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kokkolaan. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan Swecolle.

Teollisuussuunnittelijan tehtävässä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin teollisuuden suunnitteluprojekteihin. Projektit liittyvät koulutustaustasi, osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella joko automaatioon, instrumentointiin tai sähkösuunnitteluun. Tehtävänkuvasi ja vastuualueesi määrittyy tarkemmin opintotaustasi ja osaamistasosi mukaan. Voit olla jo kokenut suunnittelija, vastavalmistunut insinööri tai esimerkiksi opinnäytetyötä etsivä opiskelija. Tavoitteena on, että vastuullasi tulee olemaan suunnittelutoimeksiantojen toteuttaminen aina tilauksesta projektin päättämiseen asti. Saat tukea projektien suorittamiseen ammattitaitoisilta kollegoiltasi. Pääasiassa toimeksiannot sisältävät erilaisia prosessiteollisuuden suunnittelutehtäviä Swecon eri asiakasyrityksille.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 500 työskentelee Suomessa.


Pääasialliset tehtävät
  • Teollisuuden suunnittelutoimeksiantojen toteuttaminen Swecon asiakasyrityksille
  • Tehtävänkuvasi määrittyy tarkemmin opintotaustasi perusteella

Odotamme sinulta
  • Valmistuneita tai vielä meneillään olevia AMK-insinööri- tai DI-opintoja
  • Kehittymishaluista, uteliasta ja asiakaslähtöistä työskentelyasennetta
  • Halua työskennellä ja kehittyä teollisuussuunnittelun tehtävissä

Tarjoamme sinulle
  • Tilaisuuden työskennellä mielenkiintoisten hankkeiden parissa
  • Monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan, jossa on mahdollisuus kehittää laaja-alaisesti asiantuntijuuttasi
  • Mahdollisuuden suorittaa opinnäytetyön työsi ohessa
  • Vakaan työpaikan ja erittäin viihtyisän työyhteisön

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 14.2.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com, 044 5440 425). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvanhenkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana. Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään.