(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussiivoojia määräaikaiseen työsuhteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Etsimme nyt teollisuussiivoojia vahvistamaan Porvoon tiimiämme syyskuusta marraskuun loppuun.

Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivous teollisuusympäristössä Kilpilahden alueella. Työsuhde on määräaikainen 31.11.2018 saakka, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen. Tehtävässä on tunteja viikkotasolla 37,5 ja sitä tehdään arki- sekä viikonloppuvuoroissa kello 7-22 välillä vaihdellen.


Työ sisältää parakki-, tukitila ja toimistosiivousta ja se suoritetaan huoltoseisakin ajan. Eduksi katsomme aiemman siivouskokemuksen, ajokortin sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin. Tehtävän kiitettävässä suorittamisessa tarvitset reipasta palveluasennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tarvitset tehtävässä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. 
Tehtävään valituille henkilöille tullaan teettämään turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.9.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäoloja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.