(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Etsitkö joustavaa osa-aikatyötä, jossa saat itse päättää työaikasi? Haluaisitko tienata ekstraa? 

Etsimme nyt Tuusulassa sijaitsevalle asiakkaallemme teollisuussiivoojaa. Tämä siivoojan työ sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aikaista työtä etsivälle. 

Työpäiväsi Työpäiväsi sisältävät metalliteollisuuden konepajan työstö- ja tuotantokoneiden pesua, lattioiden harjausta ja pesua sekä roskasäkkien ulos viemistä. Työ on tavallista siivoustyötä, jossa riittää, että sinulla on normaali peruskunto. Työaikasi ovat joustavat, sillä tässä työssä saat itse valita työpäiväsi ja -aikasi arkisin klo 6-18.30 välillä. Työtä on tarjolla 15-20h / viikko. Työ alkaa tammikuussa 2021.

Arvostamme

  • Aiempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta tämä ei ole välttämätöntä
  • Reipasta ja ahkeraa työasennetta

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työsi omien aikataulujesi ja elämäntilanteesi mukaan. Työsuhteesi alussa saat perehdytyksen siivoustehtäviin. Tämän ohella WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla lähes 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: siivooja, teollisuussiivooja, siivous, osa-aikatyö, joustava työ