Teollisuussiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Haemme nyt TEOLLISUUSSIIVOOJAA asiakaskohteeseemme MÄNTTÄÄN määräaikaiseen työsuhteeseen.


Tässä tehtävässä toimit ylläpitosiivouksen parissa asiakaskohteessamme teollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville ja viikonlopuille aamu- ja iltavuoroihin klo 6 – 22 välille. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja määräaikainen alkuun vuoden 2020 loppuun asti, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä perehdytämme tehtävään kattavasti. Katsomme eduksesi aikaisemman siivoustyökokemuksen tai alalle soveltuvan koulutuksen. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoa. Voimassaolevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Tehtävässä toimimiseen tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta, joka on tässä tehtävässä PL3 mukainen (11,43€/h). Tule kanssamme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 22.9.2020. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisimman pian


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386506
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mänttä-Vilppula