Teollisuussiivooja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen TEOLLISUUSSIIVOOJAA Tampereen Länsipuolella sijaitseviin teollisuuskiinteistöihin. Loistavan siivousjäljen lisäksi on tärkeää, että työ tehdään hyvällä ja reippaalla ilmeellä. Mahdollisuus myös talonmiehen tehtäviin kuten nurmikonleikkuu sekä erilaiset taulujen asennukset yms.

Arvostamme hakijoissamme yllämainitun lisäksi:

- rehtiä ja reipasta otetta työn tekoon

- oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

- työturvallisuuskorttia

- oma-aloitteisuutta sekä kykyä tehdä työtä itsenäisesti

- kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi

- suomen kielen taitoa


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian tai laita sähköpostia jeri.ojakangas@smilepalvelut.fi  Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1216565
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere