(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Asiakkaamme on monipuolisia siivous- ja kiinteistöpalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt ammattitaitoista ja tarkalla työotteella varustettua

TEOLLISUUSSIIVOOJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.


Työtehtäviin kuuluvat tehtaan sosiaalitilojen ja toimistojen siivous sekä jonkin verran tehtaan piha-alueiden kunnossapitoa, isojen koneiden pesua sekä roskien tyhjennystä. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, korkeaa työmotivaatiota ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Töitä on tarjolla maanantaista perjantaihin lähes kokoaikaisesti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=474 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.