(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Asiakkaamme on monipuolisia siivous- ja kiinteistöpalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt ammattitaitoista ja tarkalla työotteella varustettua

TEOLLISUUSSIIVOOJAA.

Työtehtäviin kuuluvat tehtaan sosiaalitilojen ja toimistojen siivous sekä jonkin verran tehtaan piha-alueiden kunnossapitoa, lumitöitä, isojen koneiden pesua sekä roskien tyhjennystä. Kokemusta tärkeämpää on korkea työmotivaatio ja kyky työskennellä itsenäisesti. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Töitä on maanantaista perjantaihin lähes kokoaikaisesti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=253 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.