(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Asiakkaamme on monipuolisia siivous- ja kiinteistöpalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt ammattitaitoista ja tarkalla työotteella varustettua

TEOLLISUUSSIIVOOJAA.

Työtehtäviin kuuluvat tehtaan sosiaalitilojen ja toimistojen siivous sekä jonkin verran tehtaan piha-alueiden kunnossapitoa, lumitöitä, isojen koneiden pesua sekä roskien tyhjennystä. Kokemusta tärkeämpää on korkea työmotivaatio ja kyky työskennellä itsenäisesti. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Töitä on maanantaista perjantaihin lähes kokoaikaisesti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=253 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.