(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussiivooja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Etsimme nyt siivousalan asiakkaillemme tarkalla työotteella varustettuja

TEOLLISUUSSIIVOOJIA

eri mittaisiin työsuhteisiin Pirkanmaan alueelle!


Työtehtävät vaihtelevat toimeksiannosta riippuen, ja voivat sisältää mm. tehtaiden sekä niiden sosiaalitilojen ja toimistojen siivousta. Toisinaan työnkuvaan voi kuulua myös tehtaiden piha-alueiden kunnossapitoa ja erilaisia kiinteistönhuollon töitä. 

Kokemusta enemmän arvostamme korkeaa työmotivaatiota ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä. 

Tarjoamme itsenäisen työnkuvan, hyvän perehdytyksen tehtävään ja kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisen palkkauksen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, ja työtunnit vaihtelevat toimeksiannosta riippuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet valmis työn perässä liikkumaan ja mille aikavälille etsit töitä. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=435

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n toimistolta, p. 040 572 7731.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.