(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussiivooja Jämsänkoskelle ja Kaipolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Jämsänkoskelle ja Kaipolaan.

Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteessamme teollisuussiivouksesta. Työaika on arkipäivisin klo 06-22 välille, mutta pääosin työtä tehdään aamuvuoroissa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä noin kahden vuoden ajalta. Puhdistusalan ammattitutkinto, peruspesutaito ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset erityisesti hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Kohteen sijainnista johtuen, sinulla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin Palvelupäällikkö Kaisa Vanhatalo, 040 5284196.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 14.11.2018

Osaava, sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö on ISS:n tärkein pääoma ja liiketoimintastrategian perusta. Menestyksekäs ja asiakkaan tarpeet täyttävä palvelu edellyttää vahvaa panostusta henkilöstön hyvinvointiin ja kykyyn palvella asiakasta. Henkilöstön työterveyden, -turvallisuuden ja -kyvyn varmistaminen on keskeinen osa ISS:n johtamista ja päivittäistä toimintaa. Aiommekin olla numero yksi alallamme työterveys-, työturvallisuus- ja ympäristöasioissa.

– ISS on savuton työpaikka –