(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussiivooja Harjavaltaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!
 
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?
 
Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä teollisuussiivoojaa tiimiimme Harjavaltaan.
 
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat siivouksesta teollisuuskohteessa arkisin ja kello 6 – 15 välisenä aikana. Tehtävässä on myös parin kuukauden välein viikonloppuvuoroja. Työtunteja kertyy päivässä 7,5 ja viikossa 37,5. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Eduksesi on tehtävään soveltuva ammattitutkinto. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa. Kohteessa on paljon rappusia, teollisuusalueella muutoin liikutaan pyörällä. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa aisakaspalvelutilanteisiin.
 
ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.2.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -