(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussähköasentaja
Nordic NPS Sähkö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Nordic Sähkö Oy tarjoaa asiakkailleen ennen kaikkea luotettavuutta. Yritys toimii turvallisilla työmenetelmillä ja nopealla reagoinnilla. Henkilökohtaisella palvelulla varmistetaan laadukas työ. Lisätietoja Nordic sähköstä löydät: www.nordicsahko.fi

Me Sihdillä etsimme nyt Nordic Sähkölle

Teollisuuden sähköasentajaa

Aluksi määräaikaiseen, mutta kokoaikaiseen päivätyöhön. Toivomme hakijoilta alan koulutusta sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista. Olet aiemmin tutustunut teollisuuden asennus ja huoltotöihin, eli teollisuusympäristöt ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Nordic Sähkön palveluksessa eniten liikut teräs ja elintarvikealan yrityksissä. Toivomme ymmärrystä automaatiosta ja/tai instrumentoinnista sekä valmiutta omatoimiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan työturvallisuus- ja tulityökorttia, pakollinen on myös sähkötyöturvallisuuskortti.

Tarjoamme rennon ja joustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Jos kiinnostuit työstä, paikkaa ehdit hakea 2.1. mennessä. Halutessasi kysy lisätietoja Kirsi Palomäki 040 486 3996 / kirsi.palomaki@sihti.fi tai tule käymään Sihdin toimistolla osoitteessa Kokkolassa Rantakatu 6.