(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussähköasentaja
Nordic Gold

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Raahen kultakaivoksen startatessa, etsimme rikastamolle kullankirkkaan asenteen omaavaa sähköasentajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu kultakaivoksen monipuoliset teollisuussähköasennustyöt, sisältäen mahdolliset suurjännitekytkennät.

Odotamme, että Sinulla on tehtävään hyvät valmiudet antava sähköasentajan ammattikoulutus, sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähköasennustehtävistä. Eduksi katsomme S1 ja S2 pätevyydet (ei ole kuitenkaan välttämätön).

Olethan työntekijänä aidosti innostunut kehittymään, asenteesi työhön on oma-aloitteinen, joustava ja olet valmis tinkimättömästi noudattamaan työturvallisuusohjeita, sekä muita alueen toimintatapoja.

Työtä tehdään viidessä vuorossa 12 tunnin vuororakenteella.

Tarjoamme Sinulle vakinaisen työn, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Tämä paikka tarjoaa mainion tilaisuuden päästä kehittämään itseään monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemus pikaisesti. Aloitamme hakemusten käsittelyn heti ja ensimmäiset paikat täytetään sopien henkilöiden löydyttyä.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä rekrytoijimme: Jaakko Schroderus 050-3252404 tai Anna-Maija Räisänen puh. 050-532150. Emme käsittele sähköpostihakemuksia, joten jätäthän hakemuksen ilmoituksen hakulinkin kautta.

Edellytykset työnsaannille: Teollisuus sähköasentaja, sähkötyöturvallisuuskortti, Työturvallisuuskortti