(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussähköasentaja vaihtuviin kohteisiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Haemme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja osaavaa liikkuvaa teollisuussähköasentajaa pääkaupunkiseudulle. Asiakkaamme tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloilla.

Työnkuvaus

Työ pitää sisällään erilaisten teollisuuden kohteiden sähkötöitä, -asennuksia ja -huoltoja. Työkohteet ovat vaihtuvia ja sijaitsevat kaikki pääkaupunkiseudulla. Viikottainen työaika on 40 tuntia ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Työn edellytykset

Ideaalitilanteessa sinulta löytyy takataskusta sähköalan paperit ja bonuksena kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Ehkä mekaanisetkin asennukset onnistuvat ja esimerkiksi rälläkkä pysyy kädessäsi? Kokemus ei ole kuitenkaan pakollista, vaan asenne ratkaisee. Toivommekin, että olet motivoitunut ja haluat onnistua työssäsi. Tapasi työskennellä on omatoiminen, itsenäinen ja huolellinen. Sinulta tulisi löytyä myös silmää kunnossapidon ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun. Kuulostaako tutulta? Lähetäthän hakemuksen pikimmiten, sillä toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt heti!

Työssä tarvitset sekä voimassa olevan sähkötyöturvakortin että työturvallisuukortin. Lisäksi hygieniapassi katsotaan eduksesi. Tarvitset työssä myös oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme

Asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää, joten luvassa on pitkäaikainen työpaikka motivoituneelle tekijälle. Pääset kehittämään osaamistasi vaihtuvissa teollisuuden kohteissa, eikä aikasi taatusti käy pitkäksi. Pääset mukaan reiluun ja mukavaan työporukkaan.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Yrityksessä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, sähköasentaja, sähkömies, teollisuussähkömies,