(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussähköasentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Etsitkö vaihtelevia päiviä ja mahdollisuutta kehittyä teollisuussähköalan ammattilaisena? Toivotko mukavaa työporukkaa ja reilua työilmapiiriä? Luet oikeaa työilmoitusta!

Vantaalla sijaitseva asiakasyrityksemme Tokap Service hakee Kirkkonummelle teollisuussähköasentajaa. Tokap Service on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille. Vahvan kasvun vuoksi yritys rekrytoi tällä hetkellä paljon ja tekijöitä kaivataankin useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

Työpäiväsi Työssäsi toimit elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksessa työparisi kanssa. Teette sekä asennukset, määräaikaishuollot, vianhaut että korjaukset laitteille. Viikottainen työaikasi on 40 tuntia ja käytössä on teknologiateollisuuden TES.

Toivomme sinulta

  • Vähintään sähköautomaatioalan koulutusta, kokemus teollisuudesta on eduksesi
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortit töiden alkaessa
  • Hygieniapassi on hyödyksi

Tarjoamme sinulle

Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. Yrityksessä ylläpidetään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestetään esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana. Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta. Näet videon klikkaamalla tästä. 

Tokap Servicellä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti reilun korvauksen työstään ja muut Tokap Servicen tarjoamat edut työntekijöilleen. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelussa.

Hakuprosessi

Olisiko Tokap Servicellä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

Timo Launonen, HR-koordinaattori
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja