(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussähköasentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsitkö vaihtelevia päiviä ja mahdollisuutta kehittyä teollisuussähköalan ammattilaisena? Toivotko mukavaa työporukkaa ja reilua työilmapiiriä? Luet oikeaa työilmoitusta!

Vantaalla sijaitseva asiakasyrityksemme Tokap Service etsii nyt Kirkkonummelle kahta teollisuussähköasentajaa. Tokap Service on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille. Vahvan kasvun vuoksi yritys rekrytoi tällä hetkellä paljon ja tekijöitä kaivataankin useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

Työnkuvaus Työ sisältää monipuolisia tehtäviä pääasiallisesti elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksessa. Työtehtäviin kuuluu mm. vianhakua, korjauksia, huoltoja ja asennuksia erilaisille tuotantokoneille. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

- Vähintään alan koulutus, kokemus teollisuudesta katsotaan eduksesi

- Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun asiakasyrityksen tiloissa

- Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, hygieniapassi on eduksi

- Vahva työmotivaatio, innostus alaan ja halu kehittyä työssä

Tarjoamme

Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. Yrityksessä ylläpidetään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestetään esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana. Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta. Näet videon klikkaamalla tästä. 

Tokap Servicellä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään.

Hakuprosessi

Olisiko Tokap Servicellä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja