Teollisuussähköasentaja, Kärkölän Sähkö Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Haemme asiakkaallemme Kärkölän Sähkö Oy:lle ammattitaitoista SÄHKÖKUNNOSSAPITÄJÄÄ pitkäkestoiseen työsuhteeseen. 

Työtehtävä pitää sisällään tuotantolinjastojen sähkö- ja automaatioasennuksia, vikakorjauksia ja vianhakua. Myös sähköhuoltotehtävät sekä mekaaniset huoltotehtävät kuuluvat työnkuvaan. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan peruskoulutus ja hieman aikaisempaa kokemusta tuotantolinjastojen (tai vastaavien) sähkö-, huolto- ja ylläpitotöistä. Onhan sinulla myös hyvä ongelmanratkaisukyky, yhteistyökyky, sekä oikea motivaatio ja asenne työntekoon. Työtä tehdään ns. 12h vuorokäynnin mukaisesti ja edellyttää valmiutta kolmivuorotyöhön.

Sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys teollisuuden sähköjen kunnossapidosta ja moottori- ja taajuusmuuttajan käyttö on sinulle tuttua. Omaat seuraavat kortit: tulityökortti, sähköturvallisuuskortti,  työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän teollisuuden sähkökunnossapidon parissa. 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1095097
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme