(Poistunut julkaisusta)

Teollisuussähköasentaja, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme teollisuussähköasentajaa Kangasalle.

Työhön kuuluvat raskaan kuljetuskaluston paineilma- ja sähköasennustehtävät. Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan tarkkaa ja toimeen tarttuvaa työskentelyasennetta, sähköalan koulutusta sekä jonkin verran kokemusta ajoneuvo- tai teollisuussähköasennuksista. Tehtävään kuuluu perehdytys kokeneen asentajan parina.

Työaika on arkisin klo 7-16 välillä (40 h/vko). Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.