Teollisuusputkihitsaajia
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Etsimme teollisuusputkihitsaajia Kilpilahteen määräaikaiseen projektityöhön tulevaan suurseisokkiin. Ammattitaitoiselle tekijälle tarjolla useamman viikon kestävä rahakas komennus päivärahoilla ja asunnolla alkaen huhtikuusta.

Kiinnitämme osaajat töihin jo hyvissä ajoin ja maksamme työtä pelkäämättömille ammattilaisille osaamista vastaavaa palkkaa.

Työtehtävät pitävät sisällään jalostamon putkistohitsauksia tai esivalmisteiden tekemistä alihankinta-alueella jalostamon läheisyydessä. Työ sisältää sekä huolto- ja korjauskunnossapitoa, sekä uusperustantaa. Työtä tehdään pääasiassa parityönä asentajan kanssa, kaikkina viikonpäivinä. Työ vaatii tekijältään hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta 12 tunnin työvuorojen tekemiseen.

Teollisuusputkihitsaajalta vaaditaan:
- Hyvää Mig-Mag sekä puikkohitsaustaitoa
- Voimassa oleva työturva- ja tulityökortti
- Kuvienlukutaitoa
- Voimassa olevia hitsausluokkia
- Itsenäistä ja ammattitaitoista työotetta

Hitsaajana sinulla on kokemusta PED-hitsauksesta (menetelminä 141, 111 ja 136. Materiaaliryhmät 5 ja 8). Tehtävässä tarvitaan myös standardihitsausohjeiden (WPS) lukutaitoa. PED-pätevyydet ja täytelankaosaaminen sen osaaminen katsotaan eduksi. Kerrothan hakemuksessasi mitkä hitsausluokat sinulla on voimassa. Autamme tarvittaessa luokkien suorittamisessa.

Tässä tehtävässä pääset osaksi loppuunsa hiottua, ainutlaatuista ja tekijäänsä haastavaa projektia, jossa työskentelet osana projektiorganisaatiota yhdessä alansa ammattilaisten kanssa.

Työtehtäviin, työkohteisiin, työturvallisuuteen ja laitteistoon annetaan kattava perehdytys sekä tuki läpi projektin.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja rahakkaat teollisuuden projektit kiinnostavat, kerrothan meille osaamisestasi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja kiinnitämme ammattilaiset töihin mahdollisimman pian.

Lisätietoja voit kysyä:
Minna Nummelin
040 3572654
minna.nummelin@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414054
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Nummelin (minna.nummelin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vaasa