(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusputkihitsaajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Oletko hitsaustaitoinen putkiasentaja, joka on motivoitunut kehittämään itseään ja oppimaan uutta? Haemme nyt Porvoon Kilpilahteen teollisuusputkihitsaajia työtehtävinään pääasiassa putkisto- ja teräsrakenne hitsauksia (puikko- ja tig), sekä muita mekaanisia kunnossapitotöitä. Hae mukaan huipputiimiin!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä työkokemusta ja osaamista teollisuuden putkisto-/mekaanisista asennuksista sekä painelaitteista. Sinulta löytyy voimassa olevat hitsausluokat sekä työturva- ja tulityökortit. Lisäksi arvostamme:

  • hitsausosaamista kuumalujille ja austeniittisille materiaaleille
  • isometrien lukutaitoa
  • PED-tuntemus katsotaan eduksi
  • kokemusta petrokemian alalla työskentelystä
  • joustavuutta työaikojen suhteen ja turvallisuusmyönteistä asennetta
  • yhteistyökykyistä ja avointa persoonaa

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Joel Anttila, p. 050 302 7240 tai yksikönpäällikkö Juha Puustinen, p. 040 519 0044.

Hae tehtävää 31.12.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.