(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusputkihitsaajia ja -asentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020
Oletko itsenäiseen työhön kykenevä teollisuusputkihitsaaja tai kenties ammattitaitoinen teollisuusputkiasentaja? Mahdollisesti kumpaakin? Haemme nyt Oulun seudulle useampaa osaajaa kiinteistö- sekä teollisuuskohteisiin. 

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään Caverionin ammattitaitoiseen tiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaava, työpanostasi arvostava tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Pääsääntöisesti toimit tehtävässä itsenäisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat sitoutua pitkään työsuhteeseen sekä olla mukana kehittämässä palveluitamme. Arvostamme myös oma-aloitteellisuutta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy hitsaajan tai asentajan koulutus sekä useamman vuoden aiempaa työkokemusta hitsaajan tai asentajan työstä. Sinulta löytyy voimassaolevat tulityö-, työturvallisuus- ja tieturvallisuus 1 -kortit taskustasi. Katsomme eduksi TIG- ja puikkohitsaajan pätevyystodistukset, mutta pätevyydet saat suoritettua työn ohessa työsuhteen alkaessa. Tehtävässä vaaditaan myös B-ajokortti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.8..2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Mikko Moilanen, p. 046 923 0359. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa Eezyn HR-konsultti Lilli Toukola p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.