(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusputkihitsaajia ja -asentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Haemme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä teollisuusputkihitsaajia ja -asentajia Oulun seudulle. Työssä toimit kiinteistöjen rakentamiskohteissa tai teollisuuden kohteissa ja tehtäviisi kuuluu putki-hitsaajan ja -asentajan työt.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy hitsaajan tai asentajan koulutus sekä useamman vuoden aiempaa työkokemusta hitsaajan tai asentajan työstä. Sinulta löytyy voimassaolevat tulityö-, työturvallisuus- ja tieturvallisuus 1 -kortti taskustasi sekä TIG- ja puikkohitsaajan pätevyystodistukset, tai vastavuoroisesti saat pätevyydet suoritettua työn ohessa työsuhteen alkaessa. Tehtävässä vaaditaan myös B-ajokortti.

Pääsääntöisesti toimit tehtävässä itsenäisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat sitoutua pitkään työsuhteeseen sekä olla mukana kehittämässä palveluitamme. Arvostamme myös oma-aloitteellisuutta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Mikko Moilanen, p. 046 923 0359. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa Eezyn HR-konsultti Lilli Toukola p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 29.5.2020 mennessä.