(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusputkihitsaaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Oletko hitsaustaitoinen putkiasentaja, joka on motivoitunut kehittämään itseään ja oppimaan uutta? Haemme nyt Porvoon Kilpilahteen teollisuusputkihitsaajaa työtehtävinään pääasiassa putkisto- ja teräsrakenne hitsauksia (puikko- ja tig), sekä muita mekaanisia kunnossapitotöitä. Hae mukaan huipputiimiin!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä työkokemusta ja osaamista teollisuuden putkisto-/mekaanisista asennuksista sekä painelaitteista. Sinulta löytyy hitsausosaaminen kuumalujille ja austeniittisille materiaaleille. Edellytämme myös isometrien lukutaitoa, PED-tuntemus katsotaan eduksi. Sinulta löytyy voimassa olevat hitsausluokat sekä työturva- ja tulityökortit. Olet joustava työaikojen suhteen ja omaat turvallisuusmyönteisen asenteen tekemiseen. Menestyt tehtävässä, mikäli olet yhteistyökykyinen ja avoin persoona. Eduksi katsomme kokemuksen petrokemian alalla työskentelystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta työnjohtaja Joel Anttila, p. 050 302 7240 tai yksikönpäällikkö Juha Puustinen, p. 040 519 0044.  Caverionia rekrytoinnissa avustaa VMP Oyj ja lisätietoja prosessista saat HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 16.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.