(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusputkiasentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Jatkamme kasvua ja haemme nyt useampaa teollisuusputkiasentajaa Oulun seudulle. Työssä toimit kiinteistöjen rakentamiskohteissa tai teollisuuden ja tehtäviisi kuuluu teollisuusputkiasennukset. Toimi heti ja hae mukaan!

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Sinulta löytyy alalle soveltuva koulutus taskustasi ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on voimassaolevat tulityö-, työturvallisuus- sekä tieturvallisuus 1 –kortit. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Eduksi katsotaan hitsaajan pätevyydet.

Pääsääntöisesti toimit tehtävässä itsenäisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat sitoutua pitkään työsuhteeseen sekä olla mukana kehittämässä palveluitamme. Arvostamme myös oma-aloitteellisuutta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Mikko Moilanen, p. 046 923 0359 tai mikko.moilanen@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 28.4.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.