(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusputkiasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Lappeenrantaan teollisuusputkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on vakavarainen teollisuuden toimija, joka valmistaa erilaisia säiliöitä paperi- ja selluteollisuuteen. Työnkuvaus Työ sisältää erikokoisten kirkkaiden ja mustien putkien asennuksia paikallisilla tehtailla. Kyseessä on päivätyö, jossa noudatetaan Teknologiateollisuuden TES:iä. Työn edellytykset - työhön soveltuva koulutus - kokemus teollisuuden putkiasennuksista - reipas ja motivoitunut asenne Eduksi katsomme paikallistehdastuntemuksen ja hitsaustaidon (puikko, Tig) Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen päivätyön, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi