(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusputkiasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Eurajoelle osaavaa teollisuusputkiasentajaa.

Työ tapahtuu asiakkaan hallilla ja kyseessä on monipuolinen työ. Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa putkiasennukset ja putkistomoduulien kasaaminen, mutta tarvittaessa myös putkihitsaus. Sinulla on aiempaa kokemusta putkiasennuksista teollisuudessa ja luet piirustuksia. Hitsausluokat ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Työskentelet tarkasti ja pystyt tarvittaessa huomioimaan viranomaisvaatimukset tuotteissa. Tulet toimeen porukassa ja haluat tehdä työsi hyvin. Voimassaoleva työturvallisuus- ja tulityökortti ovat eduksi. Valmius 2-vuorotyöhön on toivottavaa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarve työntekijälle on pitkäaikainen ja hyvällä hakijalla on mahdollista rekrytoitua suoraan asiakkaan kirjoille alusta lähtien. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja osaavan työporukan ympärillesi.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: putkiasentaja, asentaja, hitsaus, kokopäivätyö