(Poistunut julkaisusta)

Teollisuusputkiasentaja, Satakunnan alue
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt teollisuusputkiasentajaa Satakunnan alueelle!

Oletko metallialan koulutuksen käynyt tai työssä kerryttänyt ammattitaitoa itsellesi? Pystytkö tekemään hitsaustöitä itsenäisesti ja olet myös hyvä tiimipelaaja? Sinulla on asenne kohdallaan työntekoa kohtaan ja hallitset piirustusten lukutaidon?

Jos edellä mainittuihin kysymyksiin vastasit kyllä, olet etsimämme teollisuusputkiasentaja asiakassyrityksellemme. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja vakituisesti. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Palkkaus TES:n / sopimuksen mukaan.

Mikäli yllä olevat kohdat kolahti sinulle, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Sari Halme (p. 050-4752050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.