Teollisuuspuhdistajia Sotkamoon
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Haemme TEOLLISUUSPUHDISTAJIA asiakkaallemme Sotkamoon.

Työtehtäviin kuuluu kaivosalueen erilaiset teollisuuspuhdistustyöt. Työssä joutuu olemaan myös hyvin likaisissa ja ahtaissa paikoissa, joten siihen tulee olla valmis.

Etsimme reipas asenteisia työntekijöitä, joka on joustava, omaa hyvät tiimityöskentelytaidot, hyvän fyysisen kunnon ja C-ajokortin.

Katsomme eduksi alan koulutuksen, tai aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Työturvakortti on myös eduksi, mutta ei välttämätön.

Kyseessä on kokopäivätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan tai jopa piankin. Työtä on tarjolla aluksi muutaman kuukauden ajan, mutta hyville tekijöille löytyy töitä pidemmäksikin aikaa.

Lisätietoja saat Kajaanin Adeccon toimipisteestä:

Heli Keränen 0504444465 / heli.keranen@adecco.fi
Sanna Kovalainen 0504444425 / sanna.kovalainen@adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Visionamme on olla Suomen pätevin ja kestävimmällä pohjalla toimiva henkilöstöpalvelualan työnantaja. Tarjoamme modernin työelämän vaihtoehtoja sekä ylivertaisen palvelukokemuksen ja asiantuntemuksen.
Välitämme taidolla, voitamme luottamuksella.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541685
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heli Keränen (heli.keranen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kajaani, Kajaani, Sotkamo